Kan et quicklån være for kvikt?

Kan et quicklån være for kvikt?

Vi kan alle komme ud i situationer, hvor vi står og har brug for lidt ekstra penge. Det kan være bilen er brudt sammen. Måske har vi knækket en tand. Eller computeren er gået i sort. Og det er bare ikke altid, at vi lige har alle pengene til at klare skærene i sådanne situationer. For det er ikke alle der har en opsparing at tage af, eller en rig onkel at låne fra. Og hvad gør man så?

Hvor vil du helst låne dine penge?

Heldigvis findes der i dag mange måder, man kan låne penge på, når behovet opstår. Både hvis det gælder mindre beløb – og også større summer. Der er flere forskellige måder at låne på, og du både vælge at låne i banken eller hos en online låneudbyder. Det er helt op til dig og hvad du foretrækker. Nogle synes det er mest trygt at gå i banken. Andre vil helst låne penge uden at skulle stå til ansvar for hvad de skal bruges til.

Skal det være nemt og hurtigt?

Hører du til de sidste? Så er quicklån et af de mest populære lån, hvis der skal lidt ekstra penge på lommen. Du har måske allerede hørt om det – men er i tvivl om hvad ordet egentlig dækker over? Som ordet antyder, så er der tale om et relativt hurtigt lån. Typisk er der dog tale om lån af mindre størrelse. Som regel fra 1.000 til 50.000 kroner, men det er også muligt at låne endnu mere. Og skal det være nemt og hurtigt, så er quicklån absolut et mulighed. Ikke mindst hvis du har brug for pengene hurtigt og gerne vil undgå at møde op i banken til en masse snak. For med et quicklån er du som regel garanteret hurtigere udbetaling end i de traditionelle banker.

Læs det med småt

Dog skal du være opmærksom på, at et quicklån som regel skal betales tilbage hurtigere end hvis du låner i banken. Det er gerne mellem 1 måned og 1 år, alt afhængig af låneudbyderen. Det betyder også, at renten gerne er højere, end hvis du vælger et almindeligt forbrugslån. Til gengæld kan du blive hurtigere gældfri! Blot du husker at holde for øje, at du kun låner pengene. Det kan virke lidt paradoksalt. Men det er vigtigt, at du kun låner penge, hvis du er i stand til at betale dem tilbage.